Over ons

Historie

Ben je op zoek naar een autowasstraat met ruime ervaring? Die oog heeft voor jouw auto? Maar die door de jaren ook volop bijblijft als het om nieuwe technieken gaat? Dan zit je goed bij XL Indoor Carwash Leeuwarden. Alweer meer dan tien jaar zijn wij gevestigd aan de Fahrenheitweg 26 in Leeuwarden. Door de jaren heen hebben we telkens de focus gehad op de beste manier van autowassen. We investeerden en gingen mee met de nieuwste ontwikkelingen. Jouw auto tot in de puntjes verzorgd, terwijl wij hebben geanticipeerd op innovatie en nieuwe regel- en wetgeving. Duurzaam, energiezuinig en groen, maar zeker ook met oog voor het beste gemak voor jou. Daar staat XL Indoor Carwash Leeuwarden voor.

Missie/visie

Elke dag weer onze klanten blij maken met een schone, frisse auto. Juist omdat we daar zelf ook van houden. Dat is onze missie en dat doen we al weer meer dan tien jaar. We gaan daarbij ook graag proactief en toekomstbestendig aan de slag. Daarom hebben we volop geïnvesteerd in duurzame aanpassingen. Met een waterrecyclingsysteem, zonnepanelen en energiezuinige industriële stofzuigers dragen we bij aan een duurzame oplossing als het om autowassen gaat.

Ons team

Wij houden van schone auto’s. Maar we houden zeker ook van mensen. De contacten, de vaste én nieuwe klanten, en de grote verscheidenheid aan mensen die bij ons langsrijdt voor een schone auto..? Dat maakt voor ons elke dag afwisselend en altijd weer interessant. Inmiddels werken we met acht mensen. Het is een team dat er graag voor zorgt dat jij met een goed gevoel onze wasstraat verlaat. Want: een schone en frisse auto rijdt immers lekkerder! Dat is wat we vaak horen. En daar zorgen wij graag voor. Iedere dag weer. Zien we je binnenkort?

Bespaar met onze waspas!

Tijdens pasen gesloten