Warning: Creating default object from empty value in /home/carwash/public_html/wp-content/themes/carwash/functions/admin-hooks.php on line 160

Waspas

Met onze waspas krijgt u een extra korting op onze wasprogramma’s

Voordelen van de Carwash Leeuwarden Waspas

Onze Carwash Waspas biedt eenvoudig veel voordelen. U krijgt namelijk direct een korting bij elke wasbeurt  wanneer u wast. Na het afrekeningen kunt u duidelijk op de bon zien hoeveel was tegoed u nog heeft.

Makkelijk online afrekenen

Er zijn nog meer voordelen. Zo kunt u de waspas online betalen en ligt hij daarna meteen voor u klaar in onze vestiging.

Waspas voor bedrijven

Carwash Leeuwarden heeft ook een Waspas voor bedrijven.  Als u op zoek bent naar een zakelijke oplossing voor het wassen van uw auto bent u bij Carwash Leeuwarden aan het goede adres.

Gaat het om één, twee of drie auto’s of een fleet van 80 auto’s? Door onze lange wasstraat met een grote capaciteit is dat voor Carwash Leeuwarden geen probleem.

Wij bieden de mogelijkheid om meerdere auto’s te wassen en u heeft altijd inzicht in de kosten. Tevens kunt u op rekening uw personeel de bedrijfsauto laten wassen. Vul het contactformulier in met uw wensen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.