Warning: Creating default object from empty value in /home/carwash/public_html/wp-content/themes/carwash/functions/admin-hooks.php on line 160

Modernste Wasstraat

Op het gebied van milieu voldoet de wasstraat van Carwash Leeuwarden aan de hoogste eisen.

Zo is er een uitgekiend recyclingproces opgezet voor de 500 liter water die tijdens een wasbeurt wordt gebruikt. Het water wordt biologisch gerecycled.

3 x 40.000 liter

Drie tanks van elk 40.000 liter ondergronds worden gebruikt om het gebruikte waswater tot rust te laten komen zodat vuildeeltjes kunnen bezinken. Tijdens dit proces gaan ook de miljoenen onzichtbare werknemers van Carwash Leeuwarden aan de slag: de bacteriën. Deze “eten” de vuildeeltjes op waardoor het water op biologische en natuurlijke manier gezuiverd wordt. Na dit proces wordt het water gefilterd en is het klaar voor de volgende wasbeurt.

Verantwoorde afvoer van schadelijke stoffen

Bij het wassen van een auto komen vele schadelijke stoffen vrij die in het milieu terecht kunnen komen. Dit zijn stoffen zoals slib, olie, zware metalen en asbest. Per auto komt er zo´n 150 ml (koffiebeker) van deze stoffen vrij. In onze wasstraat worden deze stoffen opgevangen, gefilterd en via gecertificeerde bedrijven afgevoerd en verwerkt.